Вести

Производството со вакуумско лиење е релативно популарен процес на брзо производство на мувла

2022-08-24

Вакуумско лиење Производствое релативно популарен процес на брзо производство на мувла. Калапот е изработен од силика гел, со добра цврстина што може да направи пластични делови со сложена форма и структура, фини карактеристики на површината, стабилна големина и карактеристики на материјалот. Погоден е за пробно производство во мали серии за да се исполнат одредени функционални барања во процесот на развој на производот.

Вакуумско лиење Производствоима одлична симулација и димензионална стабилност и може добро да произведе фини карактеристики и да обезбеди димензионална точност на прототипот. Покрај тоа, Bordersun има целосно стандардизиран процес за да се обезбеди димензионална точност и механички својства на прототипот. Внимателно ги контролираме оперативните параметри во секоја фаза од процесот, вклучително и сериско производство,пенење, мешање, претходно загревање, обликување и стврднување. Нашата точност на репликација може да се контролира во рамките на ±0,2mm/100mm, висока точност до ±0,1mm.

 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept